Croatia osiguranje

Сакам Оnline Известување

Објавено на: 27/05/2015

Доколку сте заинтересирани да станете дел од нашата online мрежа и да добивате известувања на Вашата електронска пошта, Ве молиме на следнава mail адреса smetki@cro.mk со назнака „Сакам online Известување“ испратете ги следните податоци:

Име и презиме

Број на полиса

e-mail адреса

Заштитете ја животната средина и намалете го количеството на хартија потребно за достава на Вашите Известувања.

На овој начин дополнително ќе си го олесните и пристапoт до сите останати информации за наградни игри и новости кои ги спроведува Кроациа Осигурување – Живот.

sm