Станете наш застапник

Соработката со Надворешни Застапници е една од стратешките определби на Кроациа Осигурување - Живот.
Кроациа Осигурување Живот за Надворешните застапници овозможува:
 • Бесплатен тренинг и постојана надградба на знаења;
 • Одлични компезациски пакети;
 • Постојан кариерен развој;
 • Стимулативни награди;
 • Самостојно креирање на работно време.

ЗА ЕНТУЗИЈАСТИ:

 • Остварете дополнителен приход;
 • Започнете кариера во осигурителниот бизнис;
 • Креирајте го сами своето работно време;
 • Имајте динамична и добро платена професија;
 • Занимавајте се со професија која носи адреналин;
 • Бидете дел од успешниот тим на водечката компанија за животно осигурување во Р. Македонија;
 • Придружете се на тимот кој знае да го награди Вашиот труд. 

Нашиот тим одржува информативни средби низ цела Македонија.  За подетални информации и апликации контактирајте со:

 • Зорица Димовска – Администратор 
 • Тел: 078 222 738
 • e-mail: zastapnici@cro.mk
 • или пополнете ги полињата со бараните податоци, ќе Ве контактира овластено лице.