Croatia osiguranje

Незаборавно патување за НАЈРЕДОВНИОТ ПЛАЌАЧ

Објавено на: 27/05/2015

Редовното подмирување на премијата за осигурување на живот Ве рангира во категоријата на редовен плаќач и Ви нуди можност да освоите незаборавно патување за две особи во Сандански во луксузниот хотел „Пирин“.   

Континуираното редовно плаќање на премијата и подмирување на Вашата доспеана рата Ви овозможува учество во оваа кампања.

За кампањата НАЈРЕДОВНИ ПЛАЌАЧИ можете дополнително да се информирате на тел: 02 3215 083 – грижа за корисници лок. 102 и 206.

pi