Croatia osiguranje

КРОАЦИА КАРТИЧКА ЗА ЛОЈАЛНОСТ - Кај нас Вашата лојалност ВРЕДИ ПОВЕЌЕ!

Објавено на: 27/05/2015

Станете наш осигуреник и стекнете се со правото на користење на КРОАЦИА КАРТИЧКАТА ЗА ЛОЈАЛНОСТ која Ви овозможува попуст при посета на ресторани, кафулиња, салони за убавина, фитнес центри, училишта за странски јазици, продавници за детски играчки, стоматолошки ординации, парфимерии, туристички агенции итн.

Кроациа Осигурување - Живот и Вашата картичка за лојалност Ви овозможуваат попуст во преку 250 локации низ цела Македонија.

Услови за користење на картичката за лојалнпост:

- право на користење на картичката за лојалност имаат сите полнолетни Осигуреници на Кроациа Осигурување - Живот;

- Со приложување на Вашата картичка за лојалност користите однапред дефиниран попуст на локациите објавени овде.

-  Вашата картичка за лојалност потребно е да ја приложите пред да Ви биде издадена фискалната сметка;

- Заради потврдување на сопственоста на картичката за лојалност нашите соработници имаат право да Ви побараат да приложите лична карта;

- Попустот не важи за производи и услуги кои се веќе на промотивен попуст кои го одобрува самата компанија.

k