Croatia osiguranje

Плати ONLINE со платежна картичка

Објавено на: 27/05/2015

Само со Кроациа Осигурување – Живот за прв пат во Македонија имате можност да извршите уплата за својата полиса за животно осигурување, online преку веб страната www.cro.mk.

Овозможувме услуга која Ви заштедува време, а истовремено гарантира сигурна уплата на средствата на Вашата полиса.

Се што треба да направите е да се регистрирате на My Cro Account и со кликнување на копчето „плати online“ пристапувате кон можноста за online плаќање на премијата за Вашата полиса.

Вршете ги Вашите уплати од удобноста на Вашите домови! Олеснете си го пристапот до сите информации за животното осигурување со регистрација на My Cro Account.

p