Croatia osiguranje

КОКО ВЕ ВОДИ ВО ДИЗНИЛЕНД!

Објавено на: 20/03/2014

„Кроациа Осигурување – Живот АД “ ја продолжува традицијата на Команија која се труди на најмалите да им подари среќно и безгрижно детство и уште посреќна иднина.

Знаејќи дека децата се најголемото богатство, а нивната среќа приоритет за секој родител, во рамките на нашето портфолио беше воведен ексклузивниот  производ  Детското Штедно Осигурување. 

Кроациа Осигурување - Живот со полисата за Детско Штедно Осигурување на Вашите најмили им подарува сигурна иднина, но и можност целото семејство да отпатува во Дизниленд.

Сите деца кои во текот на годината ќе станат наши Осигуреници, стануваат учесници во наградната игра „ Најсреќно дете“ и потенцијални добитници на наградно патување во Дизниленд. Најсреќното од нив по случаен избор го избираме на крајот од годината.

На овој начин  „Кроациа Осигурување – Живот АД “,  ќе му понуди ексклузивна можност на  секој родител да го осигура своето дете и притоа да заштеди за неговата иднина. Дополнително, најмалите ќе ги изненадиме со вредносен ваучер и можност нивната полиса за Детското Штедно Осигурување да стане билет кој ќе ги одведе до местото каде детските фантазии стануваат реалност.