Croatia osiguranje

КОБРЕНДИРАНА „CROATIA DINERS“ КАРТИЧКА

Објавено на: 01/07/2015

Кроациа Осигурување - Живот отпочна соработка со Diners CLUB  која подразбира воведување на кобрендирана картичка со која на нашите осигуреници им овозможивме бројни поволности при плаќање на премијата за осигурување, како и допонителни попусти и гратис услуги: 

 • Плаќање на полиса за осигурување на живот на12 рати без камата; 
 • 2% еднократен надомест на вкупната сума, при плаќање на полиса за осигурување на живот; 
 • безплатно членство во Diners CLUB за првата година;  
 • со минимум 60.000 годишен промет на Diners CLUB картичката осигуреникот и следната година не плаќа членарина (доколку не се оствари овој промет се плаќа само 50% од износот на членарината во Diners CLUB, односно 75 мкд месечно);
 • за склучена дополнителна полиса за член на семејство - вредносен ваучер во износ од 2.000 мкд;
 • зголемено осигурително покритие во траење од 1 година;
 • гратис осигурување од тешки болни состојби во траење од 1 година (за нови осигуреници);
 • поврат на средства на сметка на кобрендираната картичка во износ од 1.000,00 денари (за нови осигуреници);
 • попусти на одредени продажни места единствено со кобрендираната Croatia Diners картичка, и тоа:

Продажни места

Категорија

Рати

Привилегија

Zeiss Monokl

Оптика

6 рати без камата

5% попуст

Office Shoes

Обувки

6 rati

10% попуст

Венето

Ресторан

 

10% попуст

Sport Vision

Спортска опрема

6 рати без камата

10% попуст

Пет Т.А

Туристичка Агенција

12 рати

5%попуст

Fancy Flower Boutique

Цвекара

6 рати

10% попуст

Силуете

Салон за убавина

6 рати без камата

10% попуст

Прима Мебел

мебел

12 рати

25% попуст

Три Книжарница

Книжарница

6 рати

10% попуст на изданија од ТРИ

Анабела

Парфимерија

6 рати

15% попуст

 • 24 часовен сервис од Diners CLUB Mакедонија за вас;
 • купување на рати без камата; 
 • SMS инфо;