Croatia osiguranje

Во месец октомври „Кроациа Осигурување – Живот“ ќе подели подароци, а за најсреќната полиса следи изненадување.

Објавено на: 06/10/2020

Месецот октомври редовно го одбележуваме како месец на штедење. По тој повод, доделуваме подароци за најмалите со секоја направена полиса КОКО детско штедно осигурување.

 Љубовта преточена во амбиција и плановите кои ги имаме за нашите деца, уште од првиот поглед, детството, тинејџерските години, па сè до зрелоста, можеме да ги реализираме со полисата за Коко детско штедно осигурување.

„Кроациа Осигурување – Живот“ Ви нуди безбеден начин да создадете капитал во насока на обезбедување на најдобрата едукација за своето дете. Со склучување на КОКО-полисата на најрана возраст на Вашето дете, испланирајте ги заштедите и исплатите за образованието на Вашето дете, на начин прилагоден на образовното патување. Соништата на нашите деца се сериозна инвестиција.

Да се биде договорувач на осигурување е веќе многу чест подарок, бидејќи вредноста на детското штедно осигурување никогаш не старее и не губи, за разлика од сите материјални вредности кои би ги купиле во моментот. Таква е и замислата, децата да можат да бидат корисници на детското штедно осигурување, почнувајќи од 1-месечна возраст, па сè до 13 години.

 Прочитајте повеќе за сите придобивки и бенефити кои ги овозможува производот:

•             КОКО детско штедно осигурување 

 Во месец октомври, посебно за сите нови осигуреници кои ќе се стекнат со полиса Коко детско штедно осигурување, Кроациа Осигурување – Живот ќе подели подароци, а за најсреќната полиса следи изненадување.