Кроациа осигурување Живот дел од Женска трка

Објавено на: 31/03/2019

Инспиративен спортски ден за Женскиот тим на Кроациа осигурување Живот!!! Денес учествуваме на Женската Трка и нашиот тим успешно истрча 3 километри. 
Кроација осигурување Живот е горда на својот тим, на посветеноста и тимската работа. 
Денес едно големо браво за Женскиот дел од тимот CROATIA осигурување Живот 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻