Обезбедете ги вашите најмили!!!

Објавено на: 16/02/2019

KОКО- Заштитниот лик на Детското штедно осигурување на Кроација осигурување Живот денеска во Маврово помина прекрасен, исполнет ден. Се дружеше со дечињата учеше да скија 🙂 и на неговите другарчиња им подели подароци за Среќно и безгрижно детство и уште посреќна иднина. Обезбедете ги вашите најмили!!!