ПРИЈАВЕТЕ ГО ВАШЕТО УЧЕСТВО НА ВОВЕДНА ОБУКА ВО СКОПЈЕ „БИДИ ДЕЛ ОД НАШИОТ ТИМ“ 13.02.2019 година

Објавено на: 01/02/2019

Доколку имате комуникациски способности, умеете да ги мотивирате луѓето околу Вас и да ги водите кон целта, сонувате за слобода во одлучувањето и да имате моќ сами да го одредувате своето работно време, сакате да бидете наградени и соодветно компензирани за секоја успешно завршена задача – сакате Вашите примања да се одраз на Вашите успеси и истите да бидат неограничени, не прифаќате ништо помалку од НАЈДОБРО!!!

Ве покануваме да слушнете за можност за заработка во НАЈДОБРАТА ЖИВОТНО ОСИГУРИТЕЛНА КОМПАНИЈА во Македонија Кроација Осигурување Живот присуствувајќи на ВОВЕДНА ОБУКА на 13.02.2019 во СКОПЈЕ (среда 17:00 до 19:00).

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ УШТЕ ДЕНЕС !

Ве охрабруваме да ни испратите Ваши контакти и да го потврдите вашето учество на обуката, најдоцна до 12.02.2019 на телефон 078/222 738 или на е-mail адреса: zastapnici@cro.mk 
Важно: Само пријавените учесници ќе добијат дополнително информација за место и време на обуката!