Денес наши гости беа студентите од International Balkan University

Објавено на: 21/12/2018

Никој не може да се врати назад и да почне од почеток, но секој може да почне од сега и да направи сосем нов почеток....

Кроација осигурување Живот како општествено одговорна компанија е секогаш тука за сите a посебно за младите што сакаат да се запознаат со брендот Кроација и со животното осигурување .
Денес наши гости беа студентите од International Balkan University (IBU) со проф.Виолета Маџова. 
Во едукативниот центар на Кроација Академијата предводена од Славко Саздовски студентите имаа можност да се запознаат со Животното осигурување и придобивките од него.