Добитници на наградна игра „ЈАС ЦРТАМ – КОКО МЕ НАГРАДУВА“

Објавено на: 16/03/2018

Крокодилчето Коко, заштитниот лик на детското штедно осигурување на Кроациа Осигурување – Живот организира едукативни и креативни работилници кои ќе им овозможат на децата преку дружење и забава да се стекнат со многу нови знаења.

Изразувајќи ги своите ликовни и творечки афинитети децата заедно со крокодилчето Коко изработиа повеќе од 4000 ликовни творби на тема: штедење и осигурување.

Најдобрите творби Коко ги избра со Ваша помош преку собирање на лајкови на фејсбук страницата на Croatia Осигурување / Живот, па така 

Сите цртежи се објавени на фејсбук страницата на Croatia Осигурување / Живот на линкот овде. 

Добитниците ќе ги контактираме за подигнување на своите награди од понеделник 19.03.2018 година.