Croatia osiguranje

КРОАЦИА ОСИГУРУВАЊЕ – ЖИВОТ АД СКОПЈЕ СО НОВО СЕДИШТЕ И НОВИ ДЕЛОВНИ ПРОСТОРИИ

Објавено на: 08/02/2018

Кроациа Осигурување – Живот АД Скопје од 12.02.2018 година ќе се пресели во нови деловни простории на адреса Ул. Костурски херои бр. 38, 1000 Скопје, во деловниот објект „Елит Плаза“ кој е лоциран веднаш позади Универзална сала.

Почнувајќи од 12.02.2018 година Ве упатуваме за сите информации за Вашите полиси за осигурување на живот да ни се обратите на новата адреса. 

За сите дополнителни информации контактирајте не на телефонскиот број 15510.

Со почит,

Кроациа Осигурување АД Скопје

Друштво за осигурување на Живот.