ТИ СИ ЛИЧНОСТА КОЈА НИ Е ПОТРЕБНА!

Објавено на: 30/01/2018

Дали сакаш да имаш динамична и добро платена професија? Дали посакуваш кариера во една од најуспешните осигурителни компании?

Истражувањата покажуваат дека продажба на осигурување на живот е една од најплатените професии. Оваа професија е одлична за оние кои сакаат сами да си го креираат своето работно време, но и за оние кои имаат потреба од дополнителен приход и дополнителен ангажман. Продажбата на животно осигурување е една од најдинамичните и најинтересните професии, а истовремено важи и за една од најдобро платените професии во светот.

Експертите ќе кажат дека во продажбата успеваат личности со позитивен став, одлучност, одлични продажни вештини, тимски работници, самомотивирани личности, храбри. Но, исто така ќе кажат дека и најуспешните продавачи не биле родени продавачи, туку се личности кои вложувале во својот професионален развој.

Искористете ја можноста да се информирате и научите за можноста за заработка присуствувајќи на бесплатна ВОВЕДНА ОБУКА на 13.02.2018 во СКОПЈЕ

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ УШТЕ ДЕНЕС ! 

Ве охрабруваме да ни испратите Ваши контакти и да го потврдите вашето учество на обуката, најдоцна до 12.02.2018 на телефон 078/222 738 или на е-mail адреса: zastapnici@cro.mk