ПРИЈАВЕТЕ ГО ВАШЕТО УЧЕСТВО НА БЕСПЛАТНА ВОВЕДНА ОБУКА ВО КУМАНОВО

Објавено на: 11/10/2017

ТИ СИ ЛИЧНОСТА КОЈА НИ Е ПОТРЕБНА!

  • МОЖНОСТ ЗА ЗАРАБОТКА СО ЕДНА ОД НАЈУСПЕШНИТЕ ОСИГУРИТЕЛНИ КОМПАНИИ;
  •  ИМАТЕ КОМУНИКАЦИСКИ СПОСОБНОСТИ, умеете да ги мотивирате луѓето околу Вас и да ги водите кон целта;
  • Не прифаќате ништо помалку од НАЈДОБРО и сакате да слушнете за можност за заработка во НАЈДОБРАТА ЖИВОТНО ОСИГУРИТЕЛНА КОМПАНИЈА во Македонија;
  • Сакате да бидете наградени и соодветно компензирани за секоја успешно завршена задача – сакате Вашите примања да се одраз на Вашите успеси и истите да бидат неограничени!
  • Сонувате за слобода во одлучувањето и да имате моќ сами да го одредувате своето работно време!
  • Сакате да бидете дел од успешен тим кој постојано се надградува со обуки и знаење, мотивиран тим од професионалци кои работат во тимска атмосфера, тим кој признава само УСПЕХ!
  • Се сметате себеси за позитивни, борбени, упорни, истрајни, прилагодливи, несебични....НАЈДОБРИ!

 

Искористете ја можноста да се информирате и научите за можноста за заработка

присуствувајќи на бесплатна ВОВЕДНА ОБУКА на 18.10.2017 во КУМАНОВО

КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ УШТЕ ДЕНЕС

Ве охрабруваме да ни испратите Ваши контакти и да го потврдите вашето учество на обуката, најдоцна до 17.10.2017 на телефон 078/222 738 или на е-mail адреса: zastapnici@cro.mk

Важно: Само пријавените учесници ќе добијат дополнително информација за место и време на обуката!