Oва лето одморете сe и заштедете!

Објавено на: 15/06/2017

Ова лето одморете се и заштедете!

Искористете ја Вашата CROATIA КАРТИЧКАТА ЗА ЛОЈАЛНОСТ при уплата на аранжманот за Вашиот летен годишен одмор. CROATIA КАРТИЧКАТА ЗА ЛОЈАЛНОСТ Ви овозможува попуст во туристички агенции, хотели на Охридското крајбрежје, како и во Аурора Ресортот во Берово.

Корисниците на VIP Gold Croatia картичка за лојалност можат да искористат 20% попуст во сите хотели на групацијата Маистра  во Хрватска.

Покрај природните убавини со кои располагаат овие градови, групацијата Маистра се потрудила овие дестинации да ги претвори во вистинско место за уживање. Отсега, со Croatia GOLD картичката, овие бајковити дестинации и луксузни хотели Ви се достапни и Вам.

Не заборавајте на Вашата картичка за лојалност и додека се подготвувате за одморот. Дали можеби Ви требаат нови очила за сонце?

Кроациа Осигурување - Живот и Вашата картичка за лојалност Ви овозможуваат попуст на повеќе од  250 локации низ цела Македонија. Искористете ги овие 250 МОЖНОСТИ да заштедите за Вашата полиса за животно осигурување. Имајќи го во предвид самиот концепт на  животното осигурување, кое претставува облик на штедење, сигурност и осигурување, CROATIA КАРТИЧКАТА ЗА ЛОЈАЛНОСТ и полисата за животно осигурување можат да Ви обезбедат заштеда, а истовремено Ви гарантираат финансиска сигурност за целото семејство. 

УЖИВАЈТЕ ВО ЛЕТОТО СО CROATIA КАРТИЧКИТЕ ЗА ЛОЈАЛНОСТ!