Croatia osiguranje

Информативно известување за доспеани рати сега и преку SMS пораки

Објавено на: 25/06/2016

Информативно известување за доспеани рати по основ на Вашата полиса за животно осигурување, отсега и на Вашиот мобилен телефон преку SMS пораки!

 Ажурирајте ги Вашите податоци со испраќање на:

Име и презиме

Број на полиса

Телефон број на кој сакате да прстигнува SMS покараката

 

 со назнака: „САКАМ SMS ИЗВЕСТУВАЊЕ“.

 Податоците можете да ги ажурирате преку mail: smetki@cro.mk или доколку ги исконтактирате нашите оператори на телефонскиот број 15510.