Croatia osiguranje

МЕСЕЦ НА ОСИГУРУВАЊЕ- искористите ја можноста за промотивна поволност!

Објавено на: 04/11/2022

Во рамки на Месецот на осигурување НЛБ Банка Ви нуди можност да купите полиси за животно осигурување од Croatia osiguranje и да ја искористите можноста за промотивна поволност!

За повеќе информации посетете ги експозитурите на НЛБ Банка или јавете се на телефон 02/15 600.