Croatia osiguranje

ОСИГУРЕНИЦИ

Задоволството на нашите осигуреници за нас е од непроценливо значење. Довербата и лојалноста која ја добиваме од Вас, за нас претставува огромна одговорност и обврска секојдневно да го унапредуваме она што Вие го препознавте како наш најдобар квалитет. Водени од помислата дека не смееме да ја изневериме довербата која ја добиваме постојано ја збогатуваме понудата овозможувајќи Ви бројни поволности и можности.

  • КРОАЦИА КАРТИЧКА ЗА ЛОЈАЛНОСТ - Секој осигуреник на Кроациа Осигурување Живот се стекнува со картичка за лојалност која овозможува користење на попуст на преку 250 локации низ цела Македонија (ресторани, кафулиња, салони за убавина, фитнес центри, училишта за странски јазици, продавници за детски играчки, стоматолошки ординации, туристички агенции итн.)
  • My Cro Account – on line апликација за следење на состојбата на полисите.
  • ОN LINE плаќање - Eлектронско плаќање на премиите преку интернет со кредитни и дебитни картички.