Croatia osiguranje

БИДИ ДЕЛ ОД ТИМОТ НА КРОАЦИА ОСИГУРУВАЊЕ - ЖИВОТ АД. СКОПЈЕ

Објавено на: 24/04/2017

ТИ СИ ЛИЧНОСТА КОЈА НИ Е ПОТРЕБНА!

Дали посакуваш кариера во една од најуспешните осигурителни компании? Дали сакаш да имаш динамична и добро платена професија? Со нас можеш да добиеш високи примања, а воедно и сам да го одредуваш своето работно време. Ние гарантираме одлична заработка, максимална поддршка и континуирана едукација преку обуки и семинари. 

  • СОНУВАТЕ ЗА КАРИЕРА ВО ЕДНА ОД НАЈУСПЕШНИТЕ ОСИГУРИТЕЛНИ КОМПАНИИ;
  •  ИМАТЕ ЛИДЕРСКИ СПОСОБНОСТИ, умеете да ги мотивирате луѓето околу Вас и да ги водите кон целта;
  • Сакате да бидете наградени и соодветно компензирани за секоја успешно завршена задача – сакате Вашите примања да се одраз на Вашите успеси и истите да бидат неограничени;
  • Сакате да бидете дел од успешен тим кој постојано се надградува со обуки и знаење, мотивиран тим од професионалци кои работат во тимска атмосфера, тим кој признава само УСПЕХ!
  • Се сметате себеси за комуникативни, позитивни, борбени, упорни, истрајни, прилагодливи, несебични....НАЈДОБРИ

АПЛИЦИРАЈТЕ ВЕДНАШ !