Croatia osiguranje

Одлуката да купите животно осигурување не очекувајте лесно да ја донесете. Веројатно многу прашања ќе Ви поминуваат низ мислите но, не грижете се, истите многу лесно можат да бидат одговорени само доколку објективно ја разгледате ситуацијата во која што се наоѓате.

Следат прашања на кои е потребно да одговорите искрено и Кроациа ќе креира уникатна понуда за Животно осигурување согласно Вашите потреби.

1. Наведете име и презиме

2. Контакт мобилен и е-mail

Емаил:

Контакт Мобилен:

3. Одберете еден од продуктите на Кроациа осигурување Живот

 

4. Која е Вашата цел која треба да се реализира со склучување на договор за животното осигурување?

 

5. Период на траење на договорот за осигурување:

 

6. Наведете година на раѓање на лицето за кое сакате да склучите полиса

7. Наведете износ кој можете да го плаќате месечно или годишно

Износ:

8. Дали сте заинтересирани за дополнително осигурување за тешко болни состојби, незгода и малигни болести?

 

Ви благодариме за покажаниот интерес за Животно осигурување.

Во најкраток можен рок ќе Ве контактира финансиски советник и ќе Ви помогне да ги евалуирате Вашите потреби за животно осигурување како и да Ве запознае со сите бенефити.

Ваша Кроациа Осигурување Живот

Тел.за контакт: 078/226-672, 071/373-110, 15-510

Емаил: contact@cro.mk