Croatia osiguranje

Златна картичка за лојалност


Ви благодариме за укажаната доверба и дозволете уште еднаш да ја наградиме Вашата лојалност!

Сите Кроациа ВИП Осигуреници се стекнуваат со право на користење на CROATIA GOLD КАРТИЧКА ЗА ЛОЈАЛНОСТ.


Статус на Croatia ВИП Осигуреници имаат оние кои:
  • Склучиле полиса за осигурување на живот со годишна премија над 1.000 евра;
  • Склучиле полиса за осигурување на живот по истек на првичен договор.

CROATIA GOLD КАРТИЧКА ЗА ЛОЈАЛНОСТ ОВОЗМОЖУВА:

СИТЕ ПОВОЛНОСТИ НА СТАНДАРДНАТА КРОАЦИА КАРТИЧКА ЗА ЛОЈАЛНОСТ
ПОПУСТ НА ПОВЕЌЕ ОД 250 ЛОКАЦИИ НИЗ ЦЕЛА МАКЕДОНИЈА

20% ПОПУСТ ВО ХОТЕЛИТЕ НА ГРУПАЦИЈАТА МАИСТРА
ВО РОВИЊ, ВРСАР И ДУБРОВНИК (www.maistra.com)

ДОПОЛНИТЕЛЕН ПОПУСТ НА ДОЛУНАВЕДЕНИТЕ ЛОКАЦИИ

За дополнителни информации обратете се кај Вашиот осигурителен брокер или на тел: 02 3215 083 – грижа за корисници лок. 227 и 104.